21.02.2018

Gençlere Değer” Projesi İşbirliği Protokolü İmzalandı

Valimiz Sayın Zülkif Dağlı Başkanlığında, Valilik Makam Toplantı Salonunda Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce İl Müftülüğü arasında “Gençlere Değer” Futbol Bahane, Sohbet Şahane işbirliği protokolü imza töreni gerçekleştirildi.

Sayın Valimiz Başkanlığında imzalanan “Gençlere Değer” Futbol Bahane, Sohbet Şahane işbirliği protokolü çerçevesinde, 13-26 yaş arası gençlerin; bilgi, ahlak, erdem, estetik, ruh güzelliği ve merhamet duygusuyla yetişmelerine, milletimizi bir araya getiren değerlerin, insani haslet ve faziletlerin nesilden nesle aktarılarak üretilmesine katkı sağlayacak; toplumun geleceğe umutla bakabilmesi için insani erdemlerle donatılmış, her yönden iyi yetişmiş, ruhen ve bedenen dinamik bir gençliğe sahip olmasını temin edecek bir yaklaşım benimsenmesi amaçlanmaktadır.

Valimiz Sayın Zülkif Dağlı İş Birliği Protokolü İmza Töreninde yaptığı konuşmasında, “13-26 yaş arası gençlerimizin Bedeni ve ahlaki gelişimlerini desteklemek amacıyla gerçekleştirilen “Gençlere Değer” “Futbol Bahane, Sohbet Şahane” projesi kapsamında yapılacak eğitim faaliyetleri kapsamında yapılacak eğitim faaliyetleri ile sosyal-kültürel etkinliklere katılan gençlerin spor tesislerinden ve Gençlik Merkezi imkanlarından en üst seviyede istifadelerini sağlamış olacağız. Ayrıca İl Müftülüğü personelimizce gençlerimize verilecek olan manevi değerler eğitimi ile insani erdemlerle donatılmış, her yönden iyi yetişmiş birer birey olmalarını temenni ediyorum. Projenin gençlerimize ve ilimize hayırlı uğurlu olmalarını diliyorum.” ifadelerinde bulundu.