24.05.2017

Konuralp Kız Kur’an Kursu 4-6 Yaş Miniklerimiz Duygulandırdı.

Düzce İl Müftülüğümüze bağlı Konuralp Kız Kur’an Kursunda eğitim gören minik öğrencilerin düzenledikleri 2017 yılı yılsonu programı katılımcıları duygulandırdı. 4–6 yaş arası minik öğrencilerin gösterileri izleyicileri büyüledi

Düzce İl Müftülüğümüze bağlı Konuralp Kız Kur’an Kursu Öğreticilerinden Aysel Çarhacıoğlu yönetiminde 4–6 yaş grubu öğrencileri tarafından yılsonu programı Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinliğe İl Müftümüz Selami Emen, Konuralp Anaokulu Müdiresi Gülsüm Mutlu, kurs öğreticileri, davetliler ile öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından programın açılış konuşmasını yapan İl Müftümüz Selami Emen, “Kur’an Kurslarında yaş sınırının kaldırılmasının ardından her yaş grubuna din eğitimi verme imkânı elde ettik. Kişiliğin şekillendiği 4–6 yaş grubuna ise özellikle önem veriyoruz. Hedef Kur’an ve Sünnet eksenli bir nesil yetiştirmektir. Büyük bir hassasiyet ve özveri ile yavrularımızı yetiştiren hocalarımıza, anne ve babalarına, katılımcılara teşekkür ediyorum. Programın hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından programda 4–6 yaş grubu öğrenciler tarafından hazırlanan birbirinden güzel gösteriler sunuldu.