20.04.2017

İl Müftülüğümüz Kutlu Doğum Konferansı

Rahmet Peygamberi Hz. Muhammed (S.A.V)’in dünyaya teşriflerinin 1446. yılı münasebetiyle Kutlu Doğum haftası çerçevesinde 19.04.2017 tarihinde Düzce İl Müftülüğümüz Konferans Salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı Prof. Dr. İsmail Karagöz’ün konuşmacı olarak katıldığı “ Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” temalı bir konferans tertip edildi.

Konferans Cedidiye Camii Müezzin-Kayyımı Bayram Çotur’un Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından İl Müftümüz Emen Konferansa Katılan Düzce Vali Yardımcısı Hasan Ruhi Yaylacı’ya, Düzce Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç’e, Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yardımcı Doç. Dr. Furat Akdemir’e, Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Bölüm Başkanı Rıfat Uslu’ya, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ahmet Nuri Oğuz’a, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Zekeriya Güzeldal’a, Sivil Toplum Platformu temsilcilerine, İlçe Müftülerimize, Programın tertip edilmesinde emeği geçen Düzce İl Müftülüğü Daire personeline teşekkür etti.

Ardından program Azmimilli Mahallesi Yeni Cami Kur’an Kursu Öğreticisi Meleknur Topal’ın kurs öğrencileri ile birlikte işaret dili usulü Fatiha Suresi, meali ve ilahi okunması ile devam etti.

Program Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberli ve Teftiş Başkanı Prof. Dr. İsmail Karagöz’ün “ Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” temalı konuşması ile sona erdi.