20.04.2017

Hamit Şerifoğlu Orta Okulu Öğrencilerden Kutlu Doğum Etkinliği

Hz. Muhammed (sav)’in dünyaya teşriflerinin 1446. yıl dönümü olan Kutlu Doğum Haftası’nda, Hamit Şerifoğlu Orta Okulu Öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde bir program düzenlendi.

Programa Düzce İl Müftümüz Selami Emen, Hamit Şerifoğlu Orta Okulu Müdürü Murat Zengin, Okul İdaresi, Öğretmenleri ve diğer davetliler katıldı.

Programda günün anlam ve önemi hakkındaki bir konuşma yapan Düzce İl Müftümüz Selami Emen, konuşmasında özellikle bu yılın Kutlu Doğum teması olan “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konusuna değindi.

İl Müftümüz Emen, konuşmasının sonunda “Bu tür programlar Hz. Peygamber (s.av.)’i anmaya ve O’nu anlatmaya vesile olmaktadır. Bu güzel programın hazırlanmasında emeği geçen başta okul müdiremiz olmak üzere öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Programda öğrencileri ilahiler okurken, çeşitli gösteriler de yaptılar. Öğrencilerin hazırladığı etkinlik büyük ilgi gördü.