12.04.2017

2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası İstişare Toplantısı Yapıldı.

İl Müftülüğümüz tarafından “2017 yılı Kutlu Doğum Haftası” öncesi istişare toplantısı İl Müftümüz Selami Emen başkanlığında İl Müftülük Konferans Salonunda yapıldı.

Müftülük konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, İl Müftümüz Selami Emen, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Furat Akdemir, Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi Müdürü Varol Tayhan, Düzce Ömer Seyfettin Akdoğan Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Zekeriya Güzeldal, Mehmet Akif İnan İmam Hatip Orta Okulu (Hafız İHO) Müdürü Gürol Ün, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, İl Müftülüğü İdari personeli, İl geneli İmam Hatip Lisesi Müdürleri, Merkez Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri, İmam Hatip Meslek Dersleri Öğretmenleri ve İmam Hatip Ortaokul Müdürleri katıldı.

Cedidiye Cami Müezzini Ragıp Piroğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İl Müftümüz Selami Emen, Kutlu Doğum haftasında yapılması planlanan faaliyetler ile ilgili bir konuşma yaparak, İlimizde Din Hizmetlerinin daha etkili ve verimli hale gelmesi için sürekli işbirliği içerisinde olmanın gerekliliği üzerinde durdu. Görüş ve önerilere her zaman açık olduklarını belirten Emen; ‘’Amacımız daha verimli, daha etkili, çok güzel bir Kutlu Doğum haftası geçirmektir” diyerek, toplantıya iştiraklerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Toplantı boyunca görüş ve önerilerde bulunan katılımcılar, bu toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, tüm çabaları ile Müftülüğümüzün yapacak olduğu çalışmalara katkıda bulunmaya gayret göstereceklerini belirttiler.

Toplantı katılımcılara yapılan ikramın ardından sona erdi.