27.12.2016

Tüm Şehitlerimiz Aliya İzzetbegoviç Yurdunda Rahmetle Anıldı.

İl Müftümüz Selami Emen Aliya İzzetbegoviç Yurdu Mescidinde düzenlenen Şehitleri anma programına katıldı.

Program Aliya İzzetbegoviç Yurdu Mescidinde topluca yatsı namazının kılınmasından sonra başladı. Kılınan yatsı namazının ardından Karaca Camii müezzini İslam Mutlu, Düzce Üniversitesi Öğrencisi Deha Aydın, Avni Akyol Yurt Müdürü Coşkun Zabunoğlu, Cavuşlar Toki Camii İmam-Hatibi Yasin İlhan, Manevi Rehber Hasan Çiçek ve İl Vaizimiz Ömer Meydan tarafından Kur'an-ı Kerim tilavet edildi.

Düzce Üniversitesi Öğrencisi Mustafa Gökhan tarafından "Kime Emanet" şiirini okunmasının ardından program, Kyk İl Müdürü Kudret Koz ve İl Müftümüz Selami Emen’in Şehitlerimiz ve gündem hakkında yaptıkları konuşma ile devam etti.

Son olarak program İl Müftümüz Selami Emen’in Duasının ardından sona erdi.