08.08.2016

İl Müftümüz Selami Emen, Yukarıkaraköy Köy Mevlid-i Programına Katıldı.

İlimiz Çilimli İlçesi Yukarıkaraköy de düzenlenen geleneksel Şeyh Muslihiddin Hazretlerini anma Mevlit Programı İl Müftümüz Selami Emen’in iştirakiyle yapıldı.

İl Müftümüz Selami Emen Çilimli Müftülüğümüzün geleneksel olarak organize ettiği ve her yılın Ağustos ayının ilk Pazar günü Yukarıkaraköy de düzenlenen Şeyh Muslihiddin’i anma mevlidine katıldı.  .

Yer yer salavat ve tekbirlerin getirildiği, fatihaların ve ihlasların ölmüşlerin ruhlarına hediye edildiği  programa İl Müftümüz Selami Emen’in yanı sıra Çilimli Kaymakamı Mahmut Şener, Çilimli İlçe Müftümüz Yusuf Yaşar, misafir ve bölge Din Görevlileri, köy ve civar köy halkı olmak üzere çok sayıda cemaat katıldı.

Program İl Müftümüz Emen’in yaptığı duanın ardından programa katılanlara hazırlanmış olan yemek ikramı ile son buldu.