08.08.2016

Şehitlerimiz için Bir kez Daha Sabah Namazında Buluştuk

Düzce de “Şehitlerimiz için sabah namazında buluşalım.” etkinliği çerçevesince binlerce Düzceli Anıtpark Meydanında 3. kez Sabah Namazında bir araya geldiler, meydana serilen halıların üzerinde saf tutarak Sabah Namazlarını eda ettiler.

Cumayeri Merkez Cami Müezzini Rıdvan Akbaş tarafından kıldırılan Sabah Namazına Düzce Valimiz Sayın Ali Fidan, Düzce Milletvekillerimiz Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, İl Müftümüz Selami Emen, Cumayeri İlçe Müftümüz Mehmet Karakoyun, İlçe Belediye ve Belde Belediye Başkanları, daire amirleri, sivil toplum platformu üyeleri ve il ve ilçemiz genelinden çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ait itfaiye aracında abdestlerini alan Düzceliler meydana serilen hasırlarda sabah ezanı öncesi okunan Kuran-ı Kerim, Yasın-i Şerifler dinlendiler. İl Müftüsü Selami Emen tarafından yapılan dualara hep birlikte amin diyen cemaat, sabah namazı için okunan ezanın ardından namaz için birlikte saf tuttular.

Sabah namazının ardından İl Müftümüz Selami Emen 15 Temmuzda hain darbe girişimi sırasında Şehit olan kardeşlerimiz ve tarih boyunca vatan millet ve mukaddesat uğrana şehadet makamına ulaşan tüm şehitlerimiz için dua ettiler.